Afbeelding: Komfox Performer

Komfox Performer!

De Orion Webbox is al bij velen bekend. Sinds kort is de lang verwachte Kompox Performer op de markt verschenen.

De Komfox Performer lijkt een veelbelovend hulpmiddel om gesproken ondertiteling te kunnen gebruiken. Over de bediening en functionaliteit van het hulpmiddel is echter nog veel onduidelijkheid. "éen van de oorzaken hiervan is het ontbreken van een duidelijke en complete handleiding.

Naar aanleiding van opmerkingen in het Anders Kijken-forum heeftBruno de discussiegroep Komfox Performer bij Google aangemaakt. Deze groep is bedoeld voor het uitwisselen van alles wat te maken heeft met het gebruik van de Komfox Performer.

Al gauw gingen er stemmen op, om het forum ook voor de bezitters van de Orion Web-box beschikbaar te stellen.

Omdat er van af het begin alleen maar problemen zijn geweest met het mailen en lezen in dit forum op googlle hebben Bruno en Kees een vervangend forum opgezet maar nu op yahoo. Tevens is het die bedoeling dat dit forum ook is voor mensen die een Webbox hebben. Van de gelegenheid maken we dus gebruik door het forum gelijk maar anders te noemen.

Het nieuwe forum heet komfox-webbox.

Voorlopige omschrijving:

Voor de gebruikers van de Komfox en de Webbox. Apparatuur waarmee blinden en slechtziende in staat worden gesteld om de ondertiteling van de TV te lezen. Waarmee audio streaming via een internet verbinding kan worden beluisterd.

Je kunt lid worden van het forum door:

• een leeg mailtje te sturen naar:
    komfox-webbox-subscribe@yahoogroups.com

• Of:
  • stuur een mail aan
    kees.reijman@telfort.nl
    als je wilt, dat Kees je handmatig inschrijft.

Nieuwe update voor de Komfox Performer!

Er is een nieuwe update voor de Komfox Performer.

Als u gebruik wilt maken van de nieuwe software, kunt u de KomFox Performer opsturen naar: Komfa Media BV Koperwiek 58 3766 AK Soest Voor dat u het gaat verzenden moet u dit per E-mail aankondigen zodat ze u op de hoogte kunnen houden van deze service. Het e-mailadres is: info@komfa-media.eu

de KomFox Performer wordt per omgaande dan weer retour gestuurd en er zijn geen kosten verbonden aan de retourzending en updateverhandeling.

U vindt een nieuwe handleiding voor de Komfox Performer op: Handleiding Komfox Performer.doc

Laatst bijgewerkt op: 03 August 2013 11:30:14

U bent bezoeker: